Beoordeeld met een 9,2!

Hervind je eigen energie

+10 Jaar ervaring

Hallo,

Hoe voel je je? De lente is begonnen! Heb je, net als ik, ook zo genoten van die eerste zonnestralen en de warmte? En voelde je ook de energie weer even opborrelen? Voor mijn gevoel leek deze winter langer te duren dan anders en ik merk dan ook dat ik een enorme behoefte heb om naar buiten te gaan, op het terras te zitten, om mensen te ontmoeten en samen te lachen. En ik ben niet de enige. De afgelopen periode hebben we onszelf, gewild en ongewild, teruggetrokken in onze cocon. Nu, met de start van de lente, is het moment gekomen om eruit te kruipen. Het is tijd voor transformatie en vitaliteit!

Vitaliteit staat voor levenskracht. Het staat voor energie, motivatie en veerkracht. In deze nieuwsbrief geef ik je tips om deze levenskracht in jezelf naar boven te halen. Daarnaast geef ik je een korte oefening en een boekentip (echte aanrader!) en deel ik je de data en locaties van de komende workshops. Ik kan niet wachten om weer fysieke workshops te gaan geven, ik denk en hoop dat dit na Pasen weer kan 🙌. Heb je ook behoefte om weer wat te doen? Klik hier voor de gratis webinar.

De afgelopen weken waren heftig voor mij. Mijn ouders kregen Corona en opeens kwam het wel heel dichtbij. De zorg om en voor hen, de emoties die dit met zich meebrengt en de ballen in de lucht houden, in combinatie met werk, waren een uitdaging. Daarnaast kwam ook het besef dat we met Landen al 4 maanden geen fysieke workshops heb mogen geven, wat ik enorm mis. Deze periode ben ik goed doorgekomen, door steeds weer in vertrouwen te stappen, angst los te laten en door zelf ook naar binnen te keren. Ik kijk er naar uit zelf ook weer de beweging van binnen naar buiten te maken. 

Blijf gezond en stay safe!

Klik hier voor de volledige nieuwsbrief.