Beoordeeld met een 9,2!

Hervind je eigen energie

+10 Jaar ervaring

Landen in je Lijf is gebouwd op de basis van de 4 dimensies van energie; mentaal, emotioneel, fysiek en spirit. Alle workshops en coachings die wij geven gaan over hoe het met jou gaat op deze 4 gebieden en hoe deze 4 gebieden met elkaar samenwerken.

Veel mensen die ik ontmoet lopen vast in het denken, de kritische ik, het engeltje en het duiveltje op je schouder of je gedachtes die overuren maken. We krijgen dan ook veel de vraag: hoe kan ik mijn hoofd uitzetten?

Je kunt zeker minder denken of gedachtes hebben die bijdragen aan je zijn i.p.v. jezelf neer sabelen met je gedachtes. Je hoofd hoeft echter niet uit! Het gaat erom dat hoofd, hart en buik samenwerken.

Dat je voelt wat je nodig hebt en verlangt en vervolgens nadenkt hoe je dat gaat bereiken.
De volgorde mag dus anders maar we hebben hoofd, hart en buik alle drie nodig.

Vaak weten we wel wat we vinden, nodig hebben of hoe het anders kan, maar voelen we dit niet. Thema’s als ‘waarom kies ik niet voor mijzelf?’ of ‘waarom ben ik niet goed genoeg?’ kunnen we mentaal beantwoorden met: ja ik weet wel dat het wel mag of ik weet wel dat ik goed genoeg ben. Maar toch leven we er niet naar. Het weten en het voelen zijn twee totaal verschillende dingen.

Daarom is juist die volgorde zo belangrijk: eerst voelen in je buik en hart en daarna je hoofd betrekken. Alleen hoe pak je het dan aan als je vanuit je hoofd de wereld benaderd? Als je een wandelend hoofd bent of niet geleerd hebt je gevoel te belonen?

In een weekend Landen in je Lijf maak je de reis van hoofd naar hart en mag je steeds verder een etage lager zakken in je lijf. Door o.a. fysieke oefeningen, ademhalingsoefeningen, oefeningen om je ziel te horen en stil te staan bij hoe het echt met jou gaat op de 4 dimensies merk je dat je hoofd stiller wordt en je hart als eerste gaat spreken. En laat je oude overtuigingen los die ertussen zitten om naar je hart te luisteren.

Om je vast een kijkje te geven in een weekend wil ik graag 1 oefening met je delen. Deze oefening kun je ieder moment van de dag doen als je merkt dat je hoofd de overhand neemt. Ga even 3 minuten zitten en maak weer contact met je gevoel. Als je deze oefening regelmatig doet, dan zal je merken dat je hart vaker en steeds gemakkelijker tegen je gaat spreken.

Klik hier voor de gratis oefening.

Wil jij echt de reis maken van je hoofd naar je hart? 25 t/m 27 Maart hebben we weer een weekend Landen in je Lijf staan in het mooie Goirle. Klik hier als je een gratis intake wilt krijgen met 1 van onze coaches om te zien wat dit weekend je zou kunnen brengen.