Beoordeeld met een 9,2!

Hervind je eigen energie

+10 Jaar ervaring

Voor veel mensen is de vakantie afgelopen en zijn scholen en werk weer begonnen. De afgelopen vakantieweken waren anders dan anders en dat zal voorlopig helaas nog niet veranderen. We leven in een onzekere periode, waarin het belangrijk is dat we veerkrachtig en vitaal zijn. Hoe voel jij je? Ben je fit en opgeladen? Heb je genoeg energie getankt? Voel jij je veerkrachtig en vitaal?

Zelf heb ik een fijne vakantie gehad en ben net terug. Zo hebben we een zomerweek retraite gedaan bij een van mijn collega’s in Frandeux. Daarna zijn we met het gezin in Frankrijk geweest en hebben we een heerlijke vakantie gehad. Ook hebben we afgelopen weekend weer een mooi weekend Landen gehad. Alles was goed geregeld binnen alle afspraken en maatregelen en er stroomde een mooie energie. De komende periode ga ik met een vriend collega meditatie sessies opstarten in de Facebook live groep. Ook hebben we diverse retreats gepland op mooie plekken in Zeeland, Goirle en de Ardennen waar je rust kunt combineren met verdieping en stilstaan bij wat jij nu nodig hebt.

In deze nieuwsbrief geef ik je tips om de energie goed te laten stromen, deel ik de komende en nieuwe workshops, is er een nieuwe rubriek inspiratie en daag ik je uit om mee te doen met een challenge, zodat je veerkrachtig en vitaal de herfst in kunt gaan.

Liefs,
Danny

Klik hier voor de volledige nieuwsbrief