Beoordeeld met een 9,2!

Hervind je eigen energie

+10 Jaar ervaring

We zitten midden in de lente. De natuur staat volop in bloei en de zaadjes die we gepland hebben, zie je letterlijk elke dag groeien. Maar hoe zit het met onszelf?

Vanwege de Corona maatregelen, worden we beperkt in onze vrijheid. En ondanks dat er langzaam steeds meer ruimte komt in de maatregelen, kunnen we in deze periode niet doen wat we zouden willen. De laatste nieuwsbrief gaat over je vrij voelen. Je krijgt tips hiervoor en je leest wat je kunt leren van de natuur. En je kunt lezen hoe je de komende weken kunt Landen in je Lijf. Lees hier meer

Zelf blijf ik zoveel mogelijk binnen en probeer in een normaal ritme te blijven. Ik werk thuis en zit samen met mijn gezin dat online aan het leren is. Coachings vinden op afstand via facetime en skype plaats. Ik ben blij dat we op deze manier samen toch een heel eind komen. De agenda is vrij leeg en ik hoop dat ik deze tijd kan gebruiken om nieuwe initiatieven te bedenken. En als jullie ideeën hebben, hoor ik die heel graag van jullie! Verder blijf ik zoveel mogelijk binnen, maar blijf ik elke dag in beweging. Zo sport ik veel en ga ik elke dag naar buiten om te wandelen. Ook neem ik social distancing heel serieus en heb ik telefonisch of online contact met familie en vrienden. Op die manier in verbinding blijven geeft veel energie.

Pas goed op jezelf en laten we lief zijn voor degenen die het op dit moment heel hard nodig hebben!

Liefs,
Danny

Klik hier voor de volledige nieuwsbrief