Beoordeeld met een 9,2!

Hervind je eigen energie

+10 Jaar ervaring

Hallo

Hoe gaat het met je? Hoe ga jij de komende periode in? Ga jij fit de herfst in? Voel je je mentaal sterk? Of merk je dat deze gekke periode meer met je doet dan je had verwacht? Ik hoor van veel mensen dat ze toe zijn aan een break, aan even tijd voor zichzelf. Ze hebben behoefte aan rust en ontspanning, terwijl de zomervakantie nog maar net achter de rug is.

Ik merk dat niet iedereen volledig op kan laden en dat het continu meebewegen en het moeten aanpassen aan de bijna dagelijkse veranderende situatie veel energie kost. We gaan maar door, geven veel, gaan over onze grenzen en tanken te weinig bij. Met als gevolg vermoeidheidsklachten, fysieke klachten, een zwaar hoofd, geen erkenning voelen, en dat veel mensen met de vraag ‘wat wil ik nu’ worstelen. Veel mensen die in de vitale beroepen werken, hebben zichzelf in het eerste half jaar volledig gegeven en hebben nog niet genoeg energie kunnen tanken voor de tweede helft. Er is maar één oplossing, dat is stilstaan ​​bij jouw proces en hoe het nu met je gaat en wat jij op dit moment nodig hebt.

Ik herken dat zelf ook. Zowel privé als bij Landen in je Lijf. We zijn steeds bezig om de workshops en retraites aan te passen aan de nieuwe maatregelen. Dit kost veel energie. Daarom ben ik erg trots dat het ons toch elke keer is gelukt. Het steeds moeten schakelen, is niet altijd makkelijk maar door steeds terug te gaan naar mijzelf en goed voor mijzelf te zorgen, behoud ik mijn energie. Deze nieuwsbrief staat vol mogelijkheden om bij jezelf te blijven en tijd voor jezelf te krijgen. Ook geven we de komende 2 weken meerdere keren een gratis online mini workshop waarin je leert hoe je dat meer kunt doen.

Blijf gezond!

Liefs,
Danny 

Klik hier voor de volledige nieuwsbrief.