Beoordeeld met een 9,2!

Hervind je eigen energie

+10 Jaar ervaring

Alles om ons heen is aan het veranderen. De winters lijken minder koud en de lente lijkt steeds eerder te komen. Ook wij veranderen. We leven in een dynamische tijd en krijgen mede door social media meer prikkels binnen dan ooit. We ontmoeten in Landen in je Lijf veel mensen die worstelen met hun energiebalans of die overprikkeld en/of hooggevoelig zijn. Daarbij is werkdruk een thema en veel mensen delen dat ze de combinatie van werk en gezin of een druk sociaal leven lastig vinden en daardoor van alles van zichzelf moeten. Dit geeft druk waardoor we ons gevoel niet volgen en we niet in onze kracht staan. We kunnen de vele prikkels niet altijd aan. Met als gevolg steeds meer burn-outs en mensen die overprikkeld zijn.

Om met alle prikkels om te kunnen gaan, zullen we zelf iets moeten veranderen. Ik geloof erin dat door steeds bezig te blijven met bewustwording en je proces, je dingen echt kunt veranderen. Veel mensen doen daarom meerdere weekenden. En met resultaat! Om dit te realiseren, hebben we een mooie nieuwe workshop die volledig in het teken van verandering staat. In deze nieuwsbrief vertel ik je er meer over.

Zelf heb ik mooie weken gehad. In februari hebben we een fijne workshop gehad in Goirle en zakelijk heb ik de training Vitaliteit en Energie of Persoonlijke Energie vrijwel elke week gegeven. Ook hebben we een assistenten dag gehad met het Landen team en hebben we vijf jaar Landen in je Lijf gevierd. Het was een hele bijzondere en fijne dag! We hebben zo’n geweldig team! Ikzelf heb weer nieuwe inzichten gekregen. Welke verandering ga jij de komende weken realiseren?

Hartelijke groet,
Danny

Klik hier voor de volledige nieuwsbrief