Beoordeeld met een 9,2!

Hervind je eigen energie

+10 Jaar ervaring
Winter boeken om heerlijk mee weg te kruipen op de bank..
én te werken aan je persoonlijke ontwikkeling

Winter boeken. Nu het buiten weer kouder wordt en we steeds meer naar binnen keren, is het heerlijk om met een boek weg te kruipen op de bank. Kop thee erbij, dekentje en een haard die knispert. Helemaal als het boeken zijn die je meevoeren naar een andere wereld. Laat je even heerlijk meevoeren naar andere plekken, mooie verhalen en droom even helemaal weg. Boeken die je wilt verslinden, maar waar je ook nog mooie inzichten van krijgt!

Dat kan! Met deze winter boeken tips ben je gegarandeerd van een heerlijke leesflow maar ook van mooie inzichten en veel verheldering. Lees meer.

Op zoek naar de hemel van Hans Peter Roel

In dit mooie verhaal, van Hans Peter Roel, neemt Eva je mee op een spirituele reis door 3 landen. Na het overlijden van haar vader gaat Eva opzoek naar haar vader, die haar beloofd heeft in de hemel op haar te wachten. Door haar reis in de verschillende landen leert ze zoveel wijze lessen over het leven, over echt gelukkig zijn en over je hoofd leeg houden. Een aangrijpend en inspirerend verhaal over het zoeken naar jezelf en het volgen van je hart.

 

Zooikoorts van Hein Zegers

Niet een boek om heerlijk bij weg te dromen, maar wel een boek om te zorgen dat je huis helemaal winter klaar is! Inspirerende verhalen van mensen die je al voor gingen. Zooikoorts laat ons zien dat het hebben van een overvloed aan spullen je gezondheid niet bevorderd. Dit boek laat je stap voor stap zien waarom wij aankopen doen, waar deze onrust vandaan komt en welke overtuigingen we los mogen laten. Zooikoorst is daarnaast ook praktisch en helpt je om je te ontdoen van alles wat ballast is; in huis en in jezelf. Leven met minder spullen en met veel minder gedoe.

 

Het beste wat we hebben van Griet op de Beeck

Een aangrijpend boek over stoppen met almaar doorgaan en stil blijven staan. Het beste wat we hebben vertelde het verhaal van Lucas, die besluit om te stoppen met de race waar hij inzit, en op zoek te gaan naar de zin van zijn leven. Het gaat over je eigen schaduwkanten durven omarmen, over afscheid durven nemen en over wat een mens kan doen in een wereld zoals hij nu is. Ontroerend, eye openend en in een adem uit.

Wil je zelf praktisch en 4 dimensionaal aan de slag met stoppen met doorgaan en het volgen van je hart? Volg dan een van de workshops van Landen in je Lijf en ga aan de slag met voelen welke signalen jouw lijf je geeft, het vinden van jouw passie en het in je kracht staan. Heb je meteen een mooie en rustige omgeving om te lezen in je boek tijdens de siësta 🙂