Beoordeeld met een 9,2!

Hervind je eigen energie

+10 Jaar ervaring

Voor veel mensen is het stress niveau hoog en zijn de energie reserves op. Met als resultaat, lichamelijke klachten en slechter slapen, maar ook minder veerkracht, negatieve gevoelens en sombere gedachtes. Toch is het belangrijk dat je vertrouwen houdt en dat je de liefde blijft voelen. Maar hoe doe je dat in een tijd zoals deze, met veel onzekerheid? Een positieve mindset helpt je daarbij. Vind je dit lastig? Dan ik heb goed nieuws: een positieve mindset kan ook jij ontwikkelen! Lees hieronder de zes tips hiervoor!

Leef in het nu

Nu is wat het is. Het verleden kan je niet veranderen en in de toekomst kan je niet kijken. Je hebt er dus geen controle op. Het enige waar je grip op hebt is hoe je omgaat met het nu. Voel je je gespannen? Doe iets om te ontspannen. Heb je last van dingen uit het verleden? Zoek (nu) een coach. Werk je thuis met gillende kinderen, bel je leidinggevende en zoek samen naar een oplossing. Baal je van je muren, waar je al maanden tegen aan zit te kijken. Verf ze geel, behang ze, of zet er een leuke tekst op. Je hebt het nú in de hand. Als je dit bewust doet, zal dit vertrouwen en rust geven, waardoor er ruimte ontstaat voor een positieve mindset.

Always look on the bright sight of life!

Naast de vervelende dingen in het leven, gebeuren er ook hele mooie. Yin en Yang het één kan niet zonder het ander. Focus op de mooie dingen. Hoe meer je je daar op focust, hoe meer mooie dingen je ziet! Dit geldt niet alleen voor wat er om je heen gebeurt, maar ook wat er in jou gebeurt. Als iets een keer niet lukt, wat denk je dan? Ik ben een looser, ik kan niks. Of denk je, ik heb er van geleerd de volgende keer doe ik het anders! Herken je negatieve gedachten en buig ze om naar positieve.

Lees het boek the Work van Byron Katie

Katie zag dat ze leed wanneer ze haar gedachten geloofde, en niet leed wanneer ze haar gedachten niet geloofde. (bron: thework.com) Door jezelf de volgende vragen te stellen, krijg je inzicht in je gedachten en je reactie erop:  Is het waar? Kun je absoluut zeker weten dat het waar is? Hoe reageer je op die gedachte? Wie zou je zijn zonder deze gedachte?

Ga op nieuws dieet! 

Volg gewoon even geen nieuwsberichten. Geen journaal, geen nu.nl, geen metro en geen social feed. Zet jezelf op een nieuws dieet en ontdek wat het met je doet.

Wees dankbaar

Prik elke dag een vast moment om dankbaar te zijn voor de dingen die je hebt of die je mee hebt gemaakt. “Ik ben dankbaar voor mijn lieve partner die me vanochtend een kopje thee bracht, tijdens de zoveelste online call”. “Mijn lichaam waarschuwt me, als ik teveel heb gedaan, daar ben ik mijn lichaam dankbaar voor”. Als je elke dag nadenkt over de dingen, waar je dankbaar voor bent, zal je merken hoeveel er is om dankbaar voor te zijn.

Kom naar een webinar van Landen in je Lijf ;-).

Hiermee kan je meteen een aantal van bovenstaande tips toepassen. Je kunt je nú aanmelden, je focust je op iets moois, namelijk jezelf, je kijkt niet naar het nieuws. Én je hebt meteen iets om dankbaar voor te zijn! Kijk hier voor de workshops.

Blijf gezond en stay safe!

Liefs,
Danny