september, 2023

22sep(sep 22)17:3025(sep 25)11:00Verbindings WeekendFrandeux

Workshop details

We hebben een nieuw weekend! Naast de bestaande structuur met 3 weekenden, hebben we nu een nieuw weekend: het verbindingsweekend. Het verbindingsweekend is een jaarlijks terugkerend weekend waarin je kunt verbinden, verbinden met jezelf, met anderen en met wie je wilt zijn. In het verbindingsweekend staat elk jaar een nieuw thema centraal. Elk jaar heeft een nieuw thema en 2023 wordt een vervolg op 2022. De workshop is een verdieping op de eerdere weekenden, waaronder het veranderingsweekend (echte verandering realiseren).

Welke ruimte wil jij innemen en wat belemmert jou om deze ruimte letterlijk en figuurlijk in te nemen? Hoe zou het zijn als jij de ruimte mag innemen in jouw leven? En het leven mag hebben wat je wilt? Het gaat om de remmen te ontdekken die jou elke dag tegen te houden hoe jij het wilt doen. En dan zowel mentaal ruimte in je hoofd, emotioneel in je hart, fysiek in je lijf en spiritueel in je leven. Het gaat over hoe jij ruimte kan innemen op elke dimensie en dat ook echt te gaan doen in de praktijk.

De huidige tijdgeest nodigt ons uit om de verandering nu in gang te zetten en niet meer te wachten. En die ruimte mag jij innemen! Neem jij de ruimte in?

Het weekend is voor deelnemers die de eerste weekenden: weekend, vervolg weekend en veranderingsweekend hebben gevolgd.

MEER INFORMATIE OVER WEEKEND WORKSHOPS

Tijd

22 september 2023 : 17 30 - 25 september 2023 : 11 00

Locatie

Château Frandeux

Rue des Pèlerins 4, 5580 Rochefort, België

Trainer

Danny van der Linden

Inclusief

Inclusief lesmateriaal
Inclusief 3 overnachtingen (vrijdag, zaterdag en zondag)
Inclusief 3x ontbijt, 3x lunch en 3x diner

We verblijven op het Chateau in Chateau Frandeux.

 

Bestel je tickets online

Prijs €639.00

Hoeveel tickets heb je nodig? -1 +

Totaal €639.00

X
X