Beoordeeld met een 9,2!

Hervind je eigen energie

+10 Jaar ervaring

Boeken die je moet lezen als jij wilt leren kiezen voor jezelf!

Echt kiezen voor jezelf is vaak oh zo lastig. We weten wel wat we willen maar dit ook echt uitspreken of nee zeggen tegen een ander maakt het zo lastig. We willen niemand kwetsen en willen niet egoïstisch zijn. En eerlijk is eerlijk het geeft ons een goed gevoel om voor de ander te zorgen. Maar als jij niet kiest voor jezelf, wie kiest er dan voor jou? Hoe zorg jij dan dat je voldoende energie hebt en je goed voelt? Met deze boeken leer je voor jezelf kiezen.

Fuck it ~ John Parkin:
Dit boek gaat over loslaten, ontspannen en gelukkig zijn. Het leert je hoe deze simpele woorden juist spiritueel kunnen zijn want door fuck it te zeggen leef je volop in het moment en ontspan je meteen. Het is bijna zo grappig dat je erom gaat lachen als je het zegt. Het relativeert en geeft je kracht. Dit boek leert je hoe deze twee simpele woorden je precies op de plek zetten waar je wilt zijn: bij jezelf! Probeer het maar eens en zeg gewoon: fuck it!

Vind je ikiqai ~ Miralles & Garcia:
Als jij weet wat je passie is en vanuit welke kracht jij het leven wilt doen, kun je ook makkelijker nee zeggen. Doordat je weet wat je wilt, weet je ook wat je niet wilt. En kun jij jezelf afvragen: draagt dit waar ik ja tegen wil zeggen bij aan mijn passie? Zo niet; zeg dan nee. Als jij scherp hebt, wat je wilt in het leven en waar jouw hart van gaat stromen, kun je gerichter keuzes maken. Dit boek helpt jou bij het vinden van jouw passie, jouw ikigai.

Alles wat ik niet kan zeggen ~ Emilie Pine:
In dit boek vertelt Emilie op een hele ontspannen en vertellende wijze over de taboes uit het dagelijks leven en hoe zij hiermee omgaat. Het is een eerlijk, dapper en herkenbaar verhaal. Hoe we allemaal worstelen met angst, het niet doen omdat we niet durven en het dan toch uiteindelijk doen omdat we het zo graag willen. Een boek dat je in één adem uitleest en je aan het denken zet zonder dat je het doorhebt. Dit boek laat zien hoe je persoonlijke ontwikkeling en ontspanning in een boek kunt combineren.

Wil je zelf praktisch en 4 dimensionaal aan de slag met kiezen voor jezelf? Volg dan een van de workshops van Landen in je Lijf en ga aan de slag met wat je van jezelf moet en wat je van anderen moet, het vinden van jouw passie en het in je kracht staan. Heb je meteen een mooie en rustige omgeving om te lezen in je boek tijdens de siësta 🙂

Je kunt altijd, en iedere dag weer voor jezelf kiezen! “Ik ben bang, maar ik doe het toch” ~ Emilie.