Beoordeeld met een 9,2!

Hervind je eigen energie

+10 Jaar ervaring

Magie in het leven bestaat! Ben jij klaar om het te durven zien?

Veel mensen stellen van alles uit. “Als ik eenmaal die andere baan heb, dan wordt het rustiger”, “als ik 10 kilo ben afgevallen, dan voel ik mij zekerder” of “als ik een nieuwe partner heb, dan zal ik gelukkig zijn”. Maar wat maakt dat wij alles uitstellen en buiten onszelf leggen i.p.v. in het nu te leven en kijken naar ons eigen persoonlijk leiderschap in het leven? In deze blog vertel ik je hoe dit werkt voor mij.

Ook ik heb lang gedacht: als ik maar hard genoeg werk dan ben ik succesvol en doe ik er toe. Totdat ik ging voelen dat het iets in mij was wat leeg was en niet opgevuld kon worden door een baan of succes. Het was hoe ik naar mezelf keek, maar ook hoe ik dingen uit de weg ging omdat ik er niet in geloofde. En erger nog…niet altijd in mezelf geloofde. Ik wilde eerst zien en dan geloven. Inmiddels weet ik dat het eerst geloven en dan zien is. In mijn eigen persoonlijke ontwikkeling kwam er iemand op mijn pad die zei: magie bestaat! Waarom begin je er niet morgen mee? Dat kan! Het geloven in jezelf maar ook de eerst mogelijke kleine stap zien, helpen je hierbij. Magie bestaat, verandering bestaat en het is veel dichterbij dan jij denkt. Wat belemmert jou om echt te doen wat jij wilt? Waardoor laat jij je remmen of van jouw pad afhalen? Waarom luister je naar de stem van een ander i.p.v. die van jezelf? Waar verlang jij naar? En hoe zou het zijn als dit verlangen de realiteit is? Het bestaat! Als we luisteren naar onze eigen stem dan weten we vaak heel goed wat we willen en waarom. De mitsen en maren die we onderweg tegenkomen van de kritische ik, is je veiligheid om iets niet aan te hoeven gaan of de belemmering die je voelt, omdat je bang bent wat de ander ervan vindt. Maar als jij verandering wilt mag je het zelf gaan doen! Jij staat aan het roer en hebt de regie over je leven. Als jij verandering wilt mag jij een stap gaan zetten. Fuck it! Waarom begin je er niet maandag mee? Spreek dit vertrouwen in jezelf en magie uit en go go go for it! Als je een kleine stap zet, ben je onderweg en ben je vertrokken. Toen ik droomde van mijn eigen bedrijf en wachtte op de juiste omstandigheden, en daarmee heel veilig niets hoefde te doen, kwam het ook niet aangewaaid. Het startte met: ik wil dit echt! En de eerste stapjes durven zetten. Ik begon in een weekend met een pilot training, breidde dit langzaam uit naast mijn loondienst baan en zo gaf ik mezelf tijd om te groeien in de verandering. De eerste stap is veilig draagbaar, behapbaar, maar ook je vertrekpunt! Als jij verandering wilt, mag jij aan het roer gaan staan van je leven. Zo creëer jij jouw magie in het leven!

Wat is de eerste stap die jij kan zetten om de verandering op gang te brengen? Wil je samen op weg om jouw magie te vinden? Klik dan hier.