Beoordeeld met een 9,2!

Hervind je eigen energie

+10 Jaar ervaring

Hoe gaat het met je?

Heb je genoeg energie kunnen tanken deze zomer? Ga je vol vertrouwen het najaar in? Heb je de afgelopen (vakantie) weken voldoende rust kunnen nemen? We zijn als mens flexibel en iedereen heeft een enorme veerkracht. Maar we behouden die veerkracht alleen, als we keuzes maken. We moeten op tijd een pauze inlassen, anders gaat de rek eruit.

Het is dan ook belangrijk dat je zorgt voor een goede balans. Voor mij betekent dit: elke dag oefeningen doen, mediteren, ademhalingsoefeningen, chi oefeningen die we in Landen doen, voldoende rust en pauzes nemen overdag en afschakelen aan het einde van de dag. Elke dag die keuze maken naast wat je al doet (ieder dag weer opnieuw) en zorgen voor jezelf, zullen je meer balans geven.

De komende periode is een periode van verandering. Alles om ons heen geeft aan dat we verder kunnen ontwikkelen zowel persoonlijk als op de planeet. Ook in het laatste weekend, merkte ik dat zoveel mensen klaar zijn om te veranderen en dingen te doorbreken. En als je dat doorbreekt, is dat zo gaaf en mooi! En dat kan! We staan op een kantelpunt: van willen naar nú echt doen en de stap nu echt zetten.

In deze nieuwsbrief krijg je een oefening om je elke dag te verbinden met je gevoel en jouw dag te doen zoals jij het wilt, geef ik tips om de balans vast te houden en heb ik een mooi aanbod voor een gratis intake gesprek om de dingen te gaan veranderen of weer op te pakken die jij wilt veranderen. Klaar is klaar!

Zelf heb ik een fijne zomervakantie gehad. Samen met Irene heb ik een retraite in Frandeux gedaan. Daar zijn bepaalde oefeningen nog meer geland en het heeft mijn leven veranderd. Ik heb de vraag ‘wat geeft mij energie’ en ‘wat wil ik nou echt in mijn hele leven’ opnieuw beantwoord. Wat geeft dat veel inzichten. Ik wil niet meer op de rem staan en wil het doen zoals ik het wil. Ik heb super veel inspiratie opgedaan en de komende maanden gaan we veel mooie dingen neerzetten en doen. Deze maand gaan we daarmee beginnen met een volledig nieuw weekend in Frandeux.

Liefs,
Danny

Klik hier voor de volledige nieuwsbrief en tips.