Beoordeeld met een 9,2!

Hervind je eigen energie

+10 Jaar ervaring

De lente staat in het teken van het hout-element, wat staat voor groei en ontwikkeling. De organen die hierbij horen zijn de lever en galblaas. Als de energie niet goed stroomt, kan je lichamelijke klachten krijgen zoals hoofdpijn, migraine, schouder- en lage rugklachten. Maar ook niet lichamelijke klachten zoals boosheid en irritaties. Als deze energie goed stroomt beweeg je vanuit vriendelijkheid, geduld en creativiteit. Om de energie goed te laten stromen is het belangrijk om te doen waar je behoefte aan hebt. Maar waar heb je behoefte aan? En wat heb je daarvoor nodig?

Veel mensen hebben moeite om te luisteren naar zichzelf. Dit zie ik heel vaak terug tijdens de workshops. We negeren de signalen van ons lichaam, of we wuiven onze gevoelens weg. We bedenken excuses voor onszelf zoals; “ik heb een deadline op het werk en kan vanavond niet sporten” of “ik moet voor mijn gezin zorgen en kan niet weg met een vriendin”. Als je niet luistert naar je lichaam zal je uiteindelijk steeds minder energie ervaren met het risico op energieverlies of een burn-out. De lente is het moment om te luisteren naar jezelf en door te pakken.

Zelf heb ik hele mooie weken gehad. Zo heb ik in de Jaarbeurs gestaan in een mooie high tech ruimte en was een gave dag! Ook heb ik de afgelopen weken de keuze gemaakt om zelf een training te volgen. Ik had al een tijd de behoefte om dat te doen en ik ben zo blij dat ik die keuze heb gemaakt! Ik merkte dat zelf deelnemen me echt goed heeft gedaan en heb veel inzichten gekregen en inspiratie opgedaan!

Hartelijke groet,
Danny